ORDU / KORGAN - Çiftlik Ortaokulu

Haz

Okulumuz bağlama kursu öğrencileri Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliklerinde okulumuzu en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Öğretmenimiz Seçil GÜL'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Toplum sağlığı merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik genel sağlık semineri verildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Çiftlik Mahallesi halısahasında hazırlanan programla kutlandı. Velilerimiz, misafirlerimiz ve öğrencilerimizin de hazır bulunduğu program yaklaşık 2.5 saat sürdü. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Sonrasında günün anlam ve önemini içeren konuşma, şiirlerin okunması, öğrencilerimizin bağlama gösterisi,balon patlatma, sandalye kapma,dairenin dışına itme, çuval yarışması,yumurta taşıma ve halat çekme yarışmaları ve ile son buldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında Çiftlik Ortaokulu öğrencilerimiz Aycan GÜLER kompozisyon kategorisinde ilçe birincisi, Ebru SARI ilçe ikincisi olmuştur. Şiir kategorisinde ise Burak TANIR ilçe ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimize ödüllerini Korgan Kaymakamı Sayın Mikail ERSÖZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murtaza ALAN vermiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 108.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için canını koyan tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Murtaza ALAN, Şube Müdürlerimiz Kenan KÖKLÜKAYA ve Yunus Emre ACEP ile birlikte okulumuzu ziyaret etti, öğretmenlerimizle sohbet edip öğrencilerle yakından ilgilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza ALAN, yapılan çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul idaresinden bilgi aldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti.

Mrt

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

Matematik öğretmenimiz Büşranur AKDEMİR önderliğinde "Etkinliklerle Tam Öğreniyorum" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz RESFEBE zeka oyunu tasarladılar. Resfebeleri bulanlar yorumlarını yapabilirler. İyi eğlenceler dileriz.

Ock

Matematik öğretmenimiz Büşranur AKDEMİR önderliğinde "Etkinliklerle Tam Öğreniyorum" eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz ABC Bağlama zeka oyunu tasarladılar.

Ock

Korgan Çiftlik Ortaokulu Öğrencileri, Büşranur AKDEMİR tarafından yürütülen VISUAL LEARNING WITH MIND MAPPING (ZİHİN HARİTALAMA İLE GÖRSEL ÖĞRENME) eTwinning projesinde tüm proje grubu öğrencileriyle birlikte 2021 takvimi hazırladılar. Her aya özel tanınmış kişiler, önemli olaylar, meyveler ve sebzeleri yazıp bunları görsele dökerek zihin haritalarını oluşturdular. Ortaya işbirlikli bir çalışma çıktı. Hazırlanan takvim aşağıdadır.

Kas

Okulumuz Avrupa güvenli internet kullanan okullar arasında bronz dijital rozetiyle ödüllendirilmiştir.